Powernap

Idag hade vi en jättebra dag!
Mormor och morfar kom och hälsade på oss!
Det va superkul! Morfar pratade massor med mig och och mormor borstade Stellan med borsten. Stellan tyckte det va kul, för man kan bita i borsten å då kittlas det roligt i munnen.
Imorn ska vi till farmor och farfar. Det ska också bli kul! Då får man åka bil och så får man göra sånt man inte får för husse och matte hihi!
Älskar att åka dit! Jag hittar dit faktiskt. Först åker man på jättebullriga vägen en stund. Det är inge kul, så jag brukar ligga och blunda tills vi åkt klart där. Allt går fortare över om man blundar!
Sen så åker man på slingervägen, å det är jättekul för då kan man titta på alla andra bilar och dom som sitter i! Sen åker man på en annan slingerväg och då vet jag att vi snart är framme! Och seeeeeen (det tar ett tag för matte är inte så snabb) så svänger man in bland massa hus och DÅ är man framme!
Det är roligare att åka utan Stellan för han skriker hela tiden att han vill gå av och komma hem och att jag ska rädda honom. Så irriterande! Får ont i öronen och så kan jag inte koncentrera mig på allt roligt som vi åker förbi.
Bästa är när vi ska till doktorn eller när vi ska på promenad. Då får Stellan stanna hemma för husse och matte vet att han absolut inte vill gå ut.
Men nu ska vi sova lite så vi orkar med vår springstund! Och efter springstunden ska vi sova så vi orkar med utflykten till farmor och farfar!!
Gonatt!

Stackars matte. Hon önskar nog att vi sov ...

img_8749 (MMS)

Stackars matte. Hon önskar nog att vi sov nu... Det är tydligen mitt i natten! Men det är vår springstund nu faktiskt! Vi har lekt kull, kurragömma, brottats och vem springer fortast. Simba fick fnatt och sprang runt runt och över allt. Sen slängde han sig på byrån, flämtade högljutt och somnade. Men nu är han vaken igen!! Han skriker på mig från köket att vi ska springa,  men jag har inte putsat klart min päls än. Han ska alltid leka när det passar honom. Nyss somnade han mitt i springandet fast jag inte hade sprungit klart! Och nu när han sovit 5 minuter så skriker han på mig att vi ska fortsätta. Jag har ju annat för mig! Men han är ju storebror, så jag får väl springa lite till. Stackars matte... Får  spinna lite och trampa på täcket. Då är allt förlåtet har jag lärt mig :)


Stellans söndagsmys

img_2686 (MMS)

Bästa med helgen är att man kan sova med husse och matte hur länge som helst! Och idag tittade dom på nått roligt som rörde sig på tvn. Tv är en bra uppfinning. Om det är nått roligt på den så sitter husse och matte still jättelänge, å då kan man mysa hos dom jättelänge! Supersmart!


Midsommarmys

img_2315 (MMS)

Matte har fixat en djungel på balkongen! Myyysigt!


Simba, personlig tränare

Upp å hoppa!!
Matte är ingen vidare bra klient. Hon tar inte det där med träning på allvar!
Jag måste demonstrera övningarna för henne hundra gånger innan hon ens orkar
röra på sig!
Vi börjar med stretsching. Väldigt viktigt! Speciellt när man är så stel som hon är....
Sen intar man spanarställningen och hittar något lämpligt att fokusera på.
I detta fall ett fladdrande tidningsblad.
Sen gör man sig redo för attack.
Och sen dyker man på bladet så snabbt och smidigt som möjligt!
Detta är ett väldigt bra träningsprogram som jag tagit fram helt själv!
Synd bara att jag blev tilldelad en sån osmidig och slö klient.....!

Reklammation

Detta är inga colaburkar....

RSS 2.0